Avatar użytkownika

Sławomir Walkowski

0
patronów
0 
miesięcznie
0 
łącznie
0
patronów
0 zł 0 zł
miesięcznie łącznie

Progi wsparcia

10 zł miesięcznie
Dziękuję za Twoje wsparcie!
20 zł miesięcznie
Dziękuję za Twoje wsparcie!
30 zł miesięcznie
Dziękuję za Twoje wsparcie!
50 zł miesięcznie
Dziękuję za Twoje wsparcie!
100 zł miesięcznie
Dziękuję za Twoje wsparcie!

Kup wsparcie na prezent!

Podaruj znajomemu subskrypcję Autora Sławomir Walkowski w formie kuponu podarunkowego.

Zobacz jak działają kupony
Kup na prezent

O autorze

Nazywam się Sławek Walkowski, jestem dziennikarzem i historykiem oraz wielbicielem jedzenia. Tworzę wyjątkowy podcast - Historie od kuchni. Opowiadam w nim o potrawach, a dokładnie - o ich historii. Posłuchacie o faktach i hipotezach, o słynnych kucharzach, ale i o postaciach prawie nieznanych.

Skończyłem historię na Uniwersytecie Gdańskim. Przez 20 lat pracowałem w rozgłośniach radiowych, w Radiu Arnet, Radiu Plus i Radiu Gdańsk. Od 10 lat jestem felietonistą kulinarnym. Dlaczego warto mnie wspierać? Bo na moim podcaście na Youtube i Spotify (oba o tytule Historie od kuchni) usłyszycie naprawdę unikalne historie. Bo przecież wszystko ma swoją historię, nawet potrawy. Usłyszycie o tym, jak powstały, jacy ludzie są z nimi związani, jakie miejsca i okoliczności. To nie tylko coś dla wielbicieli jedzenia, ale dla wszystkich, którzy uwielbiają dobre historie. Chcę tam także zamieszczać informacje o ciekawych miejscach i polecać lokale, gdzie naprawdę można dobrze zjeść. Mam nadzieję, że znajdą się tam także filmy z kulinarnych wydarzeń, lokali, próbowania różnych dań. Wsparcie na pewno przeznaczę na lepsze oprogramowanie, zewnętrzy dysk (mój 8-letni laptop ma ograniczenia) i na lepszy sprzęt.  

Dołącz do grona Patronów!

Wesprzyj działalność Autora Sławomir Walkowski już teraz!

Zostań Patronem

Chcielibyśmy Cię poinformować o ryzykach, związanych z Twoim zaangażowaniem finansowym. Przekazując środki na realizację pasji Twojego ulubionego Twórcy prosimy, abyś wziął/wzięła pod uwagę kilka kwestii.