Wcześniej niż inni - Tomasz Szuba

Obrazek posta

Zjawisko marnowania żywności ma miejsce na całym świecie. Szacuje się, że na etapie produkcji, przetwórstwa, dystrybucji i konsumpcji w Polsce rocznie marnuje się prawie 5 milionów ton jedzenia! Nasz dzisiejszy gość, Tomasz Szuba, opracował system KuMin.Sys, który pomaga w monitorowaniu i planowaniu działań gastronomii, w celu ograniczania “food-waste”. Co więcej, pomaga placówkom edukacyjnym w kompleksowym ograniczaniu marnotrawstwa żywności. Zapraszamy na rozmowę na ciekawy i niezwykle aktualny temat!

Post dostępny tylko dla Patronów

Aby zobaczyć ten materiał musisz być zalogowany

Zostań Patronem Zaloguj się

Zobacz również

Wcześniej niż inni - Niecodziennik z Borysem Musielakiem
Wcześniej niż inni - Niecodziennik z Piotrem Pągowskim
Wcześniej niż inni - Piotr Pągowski