Niby dlaczego pokolenie "Z" nie nadaje się do pracy w kuchni?

Obrazek posta

Krąży po świecie wiele nieprzychylnych opinii dotyczących młodych osób z pokolenia "Z". Wielu starszych i doświadczonych kucharzy uważa, że są to osoby, które nie nadają się do pracy pod każdym względem. Podobne opinie spotykam także w innych branżach, z którymi rozmawiałem. Ale czy naprawdę tak jest?

Post dostępny tylko dla Patronów

Aby zobaczyć ten materiał musisz być zalogowany

Zostań Patronem Zaloguj się
kuchnia poradnik dla kucharzy poradnik dla początkujących kucharzy poradnik gastronomiczny poradnik kuchenny gastronomia praca w kuchni praca kucharza foodandtravels_eu kariera w kuchni

Zobacz również

Kilka słów o szacunku kucharzy i pomocy kuchennych
Jak radzić sobie z krytyką jako kucharz?
Poradnik Managera - Zastosowanie analizy SWOT w zarządzaniu restauracją