PRZETNIJ CYTRYNĘ NA 4 CZĘŚCI POSYP SOLĄ I ZOSTAW W KUCHNI - Oto Dlaczego

Obrazek posta

Podobno przepis ten pochodzi z Indii lub Afryki Północnej. Poza tym, że dobrze smakuje, przyniesie nam również wspaniałe korzyści zdrowotne dzięki niezwykle silnej leczniczo cytrynie.

Mimo jednak, że możemy wykorzystać całe cytryny, większość z nas marnuje bogatą w witaminy i składniki odżywcze skórkę. W tym przepisie opowiem Wam w jaki sposób można zjeść skórki cytryny tak by wcale nie odczuć ich gorzkiego smaku. Nie mam wątpliwości, że ten przepis Wam zasmakuje.

Oto przepis

Składniki:

  • 4 lub 6 cytryn (najlepiej organicznych);
  • 1 łyżka soli morskiej na jedną cytrynę;
  • 1 słoik z pokrywką.

 czytaj więcej - sok z cytryny na czczo

sok z cytryny na czczo

Zobacz również

Co Twój Język Mówi O Twoim Zdrowiu - WAŻNE - czerwone plamy na języku
10 Rzeczy Których Mogłeś Nie Wiedzieć o Właściwościach Cynamonu - cynamon cejloński
Oto Jak Można Użyć Masła Orzechowego Aby Zdiagnozować Chorobę Alzheimera

Komentarze (0)

Trwa ładowanie...