PRZETNIJ CYTRYNĘ NA 4 CZĘŚCI POSYP SOLĄ I ZOSTAW W KUCHNI - Oto Dlaczego
Darmowy!
·
0
·
19.04.2019
Podobno przepis ten pochodzi z Indii lub Afryki Północnej. Poza tym, że dobrze smakuje, przyniesie nam również wspaniałe korzyści zdrowotne dzięki niezwykle silnej leczniczo cytrynie.
Mimo jednak, że możemy wykorzystać całe cytryny, większość z nas marnuje bogatą w witaminy i składniki odżywcze skórkę. W tym przepisie opowiem Wam w jaki sposób można zjeść skórki cytryny tak by wcale nie odczuć ich gorzkiego smaku. Nie mam wątpliwości, że ten przepis Wam zasmakuje.
Oto przepis
Składniki:
- 4 lub 6 cytryn (najlepiej organicznych);
- 1 łyżka soli morskiej na jedną cytrynę;
- 1 słoik z pokrywką.
czytaj więcej - sok z cytryny na czczo
Trwa ładowanie...