Te ryby z Bałtyku są silnie nafaszerowane rakotwórczą chemią! Pomimo tego, sklepy oferują je swoim klientom!

Obrazek posta

Te ryby z Bałtyku są silnie nafaszerowane rakotwórczą chemią! Pomimo tego, sklepy oferują je swoim klientom!

Argumentując to licznymi korzyściami dla naszego zdrowia, dietetycy obecnie zalecają spożywanie 2 do 3 porcji ryb tygodniowo. Częste jedzenie ryb wydaje się bowiem być doskonałym sposobem na zachowanie zdrowia, gdyż zawierają one sporo cennego białka, prawdziwe bogactwo witaminy D, jodu, fluoru, fosforu, wapnia, selenu, a także niezbędne do prawidłowego funkcjonowania naszego organizmu kwasy omega 3.

 

Toksyczne chemikalia w rybach z Bałtyku!

Pełną wersję tego wpisu znajdziesz TUTAJ!

zdrowie odżywianie dieta ryby

Zobacz również

Szparagi - odmiany, właściwości odżywcze i lecznicze
O czym świadczą szumy lub dzwonienie w uszach? Oto tinnitus!
Chcesz uniknąć udaru? Spożywanie tych produktów redukuje ryzyko

Komentarze (0)

Trwa ładowanie...