Avatar użytkownika

DziczeJemy

0
patronów
0 
miesięcznie
150 
łącznie
0
patronów
0 zł 150 zł
miesięcznie łącznie

Progi wsparcia

10 zł miesięcznie
Dziękuję za wsparcie! To bardzo cenne! Zostajesz członkiem zamkniętej grupy na fb, gdzie otrzymasz ode mnie wsparcie w swojej przygodzie z dziką kuchnią.
30 zł miesięcznie
Dziękuję za wsparcie! To bardzo cenne! Zostajesz członkiem zamkniętej grupy na fb, gdzie otrzymasz ode mnie wsparcie w swojej przygodzie z dziką kuchnią. Otrzymasz ode mnie e-book na temat jednej dzikiej rośliny wraz z przepisami kulinarnymi, raz na 3 miesiące.
50 zł miesięcznie
Wybierz 50 zł
20 dostępnych miejsc
Dziękuję za wsparcie! To bardzo cenne! Zostajesz członkiem zamkniętej grupy na fb, gdzie otrzymasz ode mnie wsparcie w swojej przygodzie z dziką kuchnią. Co miesiąc trafi do Ciebie e-book, zawierający opis jednej z dzikich roślin jadalnych, wraz z przepisami. Zachęcasz mnie do dalszych działań !
100 zł miesięcznie
Wybierz 100 zł
10 dostępnych miejsc
Dziękuję za wsparcie! To bardzo cenne! Zostajesz członkiem zamkniętej grupy na fb, gdzie otrzymasz ode mnie wsparcie w swojej przygodzie z dziką kuchnią. Dostaniesz co miesiąc e-book z opisem jednej rośliny wraz z przepisami, a także godzinną rozmowę, konsultację na temat dzikiej kuchni. Cieszę się, że Cię usłyszę !
300 zł miesięcznie
Wybierz 300 zł
10 dostępnych miejsc
Dziękuję za wsparcie! To bardzo cenne! Zostajesz członkiem zamkniętej grupy na fb, gdzie otrzymasz ode mnie wsparcie w swojej przygodzie z dziką kuchnią. Co miesiąc otrzymasz e-booka z opisem jednej rośliny i przepisami. Oprócz rozmowy godzinnej co miesiąc zapraszam Cię na 2 godzinny indywidualny spacer z rozpoznawania dzikich roślin ( jeżeli tak wybierzesz spacer może być online).
1000 zł miesięcznie
Wybierz 1000 zł
5 dostępnych miejsc
Dziękuję za wsparcie! To bardzo cenne i wyjątkowe! Oprócz wszystkich prezentów z poprzednich progów zostajesz patronem mojej książki i znajdą się w niej dla Ciebie specjalne podziękowania! Książka się pisze i czekała na Ciebie!

Kup wsparcie na prezent!

Podaruj znajomemu subskrypcję Autora DziczeJemy w formie kuponu podarunkowego.

Zobacz jak działają kupony
Kup na prezent

O autorze

Moją misją jest nauczyć Cię bezpiecznego jedzenia dzikich roślin jadalnych, dziki warzyw. Już 3 takie rośliny w Twojej diecie zbliżą Cię do zdrowia i pokażą, jak wielką moc ma to co dzikie i nieuprawne. Jestem od tego aby nauczyć Cię ich bezpiecznego rozpoznania i pokazania jak je smacznie zjeść.

Zdrowie, niezależność, wolność.

To wszystko mamy wracając do natury, naszej Matki. Przez cały rok, tak!, przez cały rok, mamy dostępne jej dary, które dla naszych przodków były żywnością codzienną. Czasem była to żywność głodowa, ale zawsze była obecna w diecie. 

Moja misją jest nauczenie Cię jak bezpiecznie i smacznie wprowadzić do diety te rośliny, niezależnie od tego czy mieszkasz w mieście, czy w środku lasu. 

Poznaj i użyj 3 dzikie rośliny jadalne, a Twoje życie się zmieni. 

Poznaj i wprowadź do diety 10 różnych dzikich warzyw, a poczujesz w duszy i we krwi, co to znaczy wolność. A Twoje ciało odwdzięczy się zdrowiem i odpornością. 

Jestem zielarzem - fitoterapeutą, ziołoznawcą, towaroznawcą zielarskim, kosmetyków i żywności funkcjonalnej oraz naturopatą. Biorę udział w kursie fitoterapia szczegółowa u dr Henryka Różańskiego. 

Moja przygoda z ziołami zaczęła się w dzieciństwie. Wychowałam się w leśniczówce, zbierałam z Babcią jagody, a ze starszą Siostrą robiłam zielnik na jej studia farmaceutyczne. Podczas pielenia warzywniaka zbierałam kłącza perzu, myłam i suszyłam, ponieważ czułam, że szkoda ich wyrzucać. Obecnie robię z nich mąkę. 

Po latach, znalazłam przy moim nowym domu nieznajomą mi roślinę. Było jej dużo, rosła "jak chwast". Okazało się, że to PODAGRYCZNIK, roślina, która jest moim przewodnikiem i nauczycielem, i ulubionym jedzeniem. Okazało się, że bardzo zdrowym. O podagryczniku napisałam pracę dyplomową na studiach podyplomowych z towaroznawstwa zielarskiego, kosmetyków i żywności funkcjonalnej. Było to w 2018 roku, a moja fascynacja nim nie maleje. Moim marzeniem jest, aby każdy znał jego wartość, podobnie jak teraz znamy i używamy pietruszkę. Marzę także, aby go w ogródkach nie tępić jako chwast, a zjadać jak cenne warzywo codziennie. Tutaj zobaczysz jak rozpoznać podagrycznik 

Od 7 lat prowadzę warsztaty dzikiej kuchni, uczę jak rozpoznawać te rośliny, które mamy blisko pod nogami a ich nie zauważamy. 

Patronite to dla mnie szansa na dotarcie do szerszego grona odbiorców a także  zdobywanie dalszej wiedzy, i przekazania jej Tobie w łatwy i czytelny sposób.

Mówią, że mam ten DAR. 

Zapraszam Cię na YouTube - posłuchasz mnie, zobaczysz jak gotuję z "chwastów". Dzięki Twojemu wsparciu mogę to robić dużo częściej i systematycznie. 

 

 

 

 

 

 

 

Cele Autora

Bezpieczna Dzika Kuchnia na żywo
  • 800 zł miesięcznie
  • 800 zł brakuje
0%
Chciałabym systematycznie, i w coraz lepszej jakości nagrywać dla Was gotowanie w ramach DziczeJemy. Przy osiągnięciu tego celu, co tydzień, przez cały rok, będzie pojawiał się na moim kanale na YouTubie film z nową potrawą dzikiej kuchni. Będę gotowała zarówno w kuchni, jak i w plenerze - da to Wam większy przekrój informacji i przykładów co można zrobić z roślinami, powszechnie uznawanymi za chwasty. Oto przykład mojego gotowania - tutaj wiosenna surówka z dzikich roślin jadalnych, mniszka, pokrzywy i podagrycznika https://youtu.be/j2srrTRGuV0
Mam nadzieję, że dzięki Waszemu wsparciu mój kanał nabierze nowych skrzydeł!

Dołącz do grona Patronów!

Wesprzyj działalność Autora DziczeJemy już teraz!

Zostań Patronem

Najnowsi Patroni

Ewa Tejchman
Ewa Tejchman
10 zł
Piotr Łysoniewski
Piotr Łysoniewski
10 zł

Chcielibyśmy Cię poinformować o ryzykach, związanych z Twoim zaangażowaniem finansowym. Przekazując środki na realizację pasji Twojego ulubionego Twórcy prosimy, abyś wziął/wzięła pod uwagę kilka kwestii.