Nie jesteś zalogowany Zaloguj
Szukaj
Przydatne linki
Nie jesteś zalogowany
Szanowni Państwo, Z przyjemnością pragnę podzielić się z Państwem korzyściami związanymi z używaniem zakwasu w procesie pieczenia chleba. Zakwas, będący mieszaniną naturalnych bakterii i drożdży, jest nie tylko fascynującym elementem tradycji piekarskiej, ale także stanowi kluczowy składnik zdrowego i smacznego chleba.
Wkrótce kolejna edycja warsztatów MAWT w Eko Złotnej.
Wesprzyj działalność Autora Mazurska Akademia Wypieków Tradycyjnych już teraz!
Cześć! Nazywam się Paulina Nawrocka, jestem dziennikarką radiową, pasjonatką kuchni i kulinariów, domową kucharką i rasową opowiadaczką! Tworzę Zabawy jedzeniem czyli najsmaczniejszy podcast o historii kuchni i kuchennych historiach. Nie o tym jak upiec placek. A przynajmniej nie tylko!
Wielbiciel suchego humoru, gier planszowych, współzawodnictwa, zagadek. Quizmaster, organizator eventów, twórca rozrywki, słowem - Magnus. Chciałbym podzielić się z Wami moją pasją i zachęcić Was do przeżywania jej razem ze mną!