SandraFrej.com

W Patronite od 16.03.2018

Miejsce w rankingu Autorów

miesięczne wsparcie:

liczba Patronów:

0 patronów
0 zł miesięcznie
5 zł łącznie
Dzień dobry! Witam na moim profilu i dziękuję za odwiedziny :) Od ponad 7lat zajmuję się prowadzeniem bloga kulinarnego - uwielbiam gotować, piec, ozdabiać torty i wymyślać nowe wersje dobrze znanych potraw. Interesuje mnie wszystko, co jest związane z tym tematem - od składników po sprzęt kuchenny

O Autorze

[for English scroll down]

Dzień dobry! :)

Nazywam się Sandra i od ponad 7 lat prowadzę bloga kulinarnego - najpierw pod adresem sweetworldofs.pl, obecnie - SandraFrej.com. Moją pasją jest gotowanie - fascynuje mnie wszystko, co jest związane z tym tematem - od składników po sprzęt kuchenny.

Jeśli chodzi o ulubioną kuchnię - nie jestem stała w uczuciach. Są okresy, gdy nie wyobrażam sobie życia bez spaghetti, czasem świat nie istnieje bez sushi, innym razem bez meksykańskiej kuchni. Jest jednak kilka składników, bez których nie wyobrażam sobie egzystencji - awokado, cytrusy, świeże warzywa i owoce. Z mniej zdrowych tematów - hot dogi, popcorn (solony zmieszany z karmelowym) i chipsy. Jakbym trafiła na bezludną wyspę, to najchętniej taką, gdzie rosną pomarańcze ;)

W kuchni lubię eksperymentować i wykazywać się kreatywnością (co pomogło mi wygrać Renault ZOE Food Design kilka lat temu, jak i wiele innych mniejszych i większych konkursów). Uwielbiam ozdabiać torty, za to nie przepadam za ich pieczeniem, ponieważ zawsze nie mogę się doczekać momentu, gdy będę mogła zacząć je ozdabiać (ciasto stygnie tak strasznie długo!).

Bardzo nie lubię publikować na blogu postów, które są swego rodzaju "zapchajdziurą" - wolę nie wrzucić nic przez jakiś czas, niż przygotować coś byle jakiego. I to jest na pewno błędem, ponieważ zdaję sobie sprawę z tego, że czytelnicy lubią, jak posty pojawiają się regularnie. Dlatego założyłam profil na Patronite - żeby mieć środki na te moje małe kulinarne szaleństwa i móc się rozwijać, bez obawy o brak funduszy na kolejny zakręcony tort czy danie.

ps za wszelkie wsparcie serdecznie dziękuję! Zapraszam do zapoznania się ze wszystkimi opcjami wsparcia - bardzo chętnie przygotuję przepis "na zamówienie" - im większe wyzwanie, tym lepiej! :)


Hi! :)

My name is Sandra and I write culinary blog for over 7 years now - first it was sweetworldofs.pl, now it's called SandraFrej.com. My passion is cooking - I'm fascinated of everything about this subject - from ingredients to utensils.

...

When it comes to my favorite cuisine - I'm not very constant with feelings. There are times, when i can't imagine my life without spaghetti, sometimes world doesn't exist without sushi, other times - without mexican food, There is few ingredients I can't go on without - avocado, citrus fruits, fresh veggies and fruits. Less healthy - hot dogs, popcorn (caramel mixed with salty) and chips/crisps. If I landed on a desert island, I wish orange trees gonna grow there ;)

...

In my kitchen i like experiment and use my creativity (which helped me win Renault ZOE Food Design and many more, smaller and bigger contests). I love decorate cakes, not a fan of baking them, because I always can't wait for the decorating part (it takes so long for cake to cool down!).

...

I really don't like publishing on my blog posts that are there just to "be" - I prefere not writing new post for some time, than do something not good. I know it's a mistake, because readers like it when recipes appear regularly. That's why I've created this profile - to have resources for my culinary (sometimes crazy) ideas and be able to grow, without worrying about finances for next unusual cake or dish.

...

If you'd like to support my blog (THANK YOU!!!!), here is link to how to do it (PayPal available!) -> HOW TO SUPPORT. It's in Polish, but I I'm sure all smarphones now can translate it easily! Basicly you need to choose one of the levels and the way of support (PayPal or transfer) and that's it! :)  Thank you for spending that extra minute to help me - that means a lot!

...

ps thank you for any help in advance! Please, take your time to read all support options. i'll be more than happy to publish "ordered" recipe - more challenging, it's better! :)

ps2 from now on I'm gonna post recipes also in English and translate those, that are not in English yet (some is already :) )

Udostępnij

Pomóż, udostępniając profil!

Zostań Patronem