Nie jesteś zalogowany Zaloguj
Szukaj
Przydatne linki
Nie jesteś zalogowany
Opcja wsparcia finansowego jest niedostępna!
W jaki sposób przechowywać zieloną kawę? Jak Hard Beans zamierza w ciągu najbliższych dwóch lat wszystkie swoje kawy sprowadzać bezpośrednio z plantacji? I czy warto zmienić swój stary młynek Comandante na najnowszy model? Mądra, ważna i ciekawa rozmowa. Warto poświęcić półtorej godziny na taką pigułę wiedzy!
Blisko 40 baristów wzięło udział w Dalla Corte Cup 2022. Posłuchaj relacji!
Paula Gwarek i Błażej Walczykiewicz, polscy Q-graderzy, podczas szczerej półtoragodznnej rozmowy w Podcaście o kawie.
Zapraszamy do wysłuchania gorącego zapisu rozmów przeprowadzonych podczas Warszawskiego Festiwalu Kawy i trwających w tym samym czasie mistrzostw Polski
"Być jak barista 2" już jest. Na razie tylko dla Was.
Wkrótce kontynuacja "Być jak barista". Może macie jakieś pytania?
Cześć! Jestem Zosia i zajmuję się….wieloma rzeczami. Gotuję roślinnie, piekę chleby na zakwasie i inne takie, prowadzę aktywny styl życia i staram się zachęcać do tego innych, ale tak bez skrajności i zgodnie ze swoim ciałem. Oprócz tego fotografuję jedzenie i staram się zarażać pozytywną energią ☺️
Cześć! Nazywam się Paulina Nawrocka, jestem dziennikarką radiową, pasjonatką kuchni i kulinariów, domową kucharką i rasową opowiadaczką! Tworzę Zabawy jedzeniem czyli najsmaczniejszy podcast o historii kuchni i kuchennych historiach. Nie o tym jak upiec placek. A przynajmniej nie tylko!