Czy zastanawiałeś się kiedyś, jak stworzyć menu, które nie tylko zachwyci gości, ale także zjednoczy zespół kuchenny? Dziś chciałbym podzielić się z Tobą pomysłem, który może odmienić sposób, w jaki prowadzisz swoją kuchnię.
Przewodnik po jednym z krytycznych punktów, które mogą przynosić Twojej restauracji straty – kradzieżach w kuchni. Nie chodzi tylko o wynoszenie jedzenia na zewnątrz. Jest to znacznie bardziej skomplikowane, a ty masz pełne prawo się tym martwić!
Cześć! Chciałem dzisiaj poruszyć temat przygotowania dużych imprez plenerowych. Ostatnio miałem okazję uczestniczyć w organizowaniu takiego wydarzenia. Skłoniło mnie to do podzielenia się z Tobą moimi doświadczeniami, abyś miała/miał okazję poznać od zaplecza pracę kucharzy i szefa kuchni. Koniecznie przeczytaj, to wartościowy temat!
Wesprzyj działalność Autora FoodAndTravels.eu / Szef Kuchni Michał M. już teraz!
Inna Historia Polski - opowieść o naszej bliższej i odleglejszej przeszłości, bez emocji i agitacji.
Digital EU Ambassador | Blog thisisit.edu.pl | Prorektor WSB I Prezes Instytutu Lema